POZIV NA POTPISIVANJE PETICIJE ZA IZMJENOM ZAKONSKOG PERIODA ZAB

Poštovani,

Zbog učestalih prigovora iznajmljivača, gostiju koji svoj odmor provode u Sutivanu te vlasnika vikendica TZO Sutivan pokreće inicjativu za potpisivanjem peticije sa ciljem izmjene zakonskog perioda zabrane izvođenja građevinskih radova za vrijeme turističke sezone na području Općine Sutivan.

Prvenstveno zbog velikog broja nezadovoljnih gostiju i iznajmljivača kojima nismo u mogućnosti pomoći te ulaganja u projekt Bike friendly Sutivan koji se temelji na pred i post sezoni te statističkim izvještajima za rujan 2015. koji su iznimno pozitivni ( u periodu 1.9.-21.9. zabilježeno je 9% više dolazaka i 8% više noćenja u komercijalnom smještaju te 15% više dolazaka i 40% više noćenja u komercijalnom i nekomercijalnom smještaju s obzirom na isti period u 2014.) pozivamo Vas da nas podržite u ovoj inicjativi.

Potpisi će se prikupljati u uredu TZO Sutivan (pon-pet 8.00-14.00).

Ukoliko se skupi dovoljan broj potpisa te dobijemo Vašu podršku isto ćemo iznjeti na Vijeću TZO Sutivan sa prijedlogom usvajanja.

Prijedlog je zabraniti izvođenje građevinskih radova za vrijeme turističke sezone na području Općine Sutivan od 01.06.-01.10.2015.


Srdačan pozdrav,
Tončica Tonšić, direktor

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem TZO SUTIVAN da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook