PRUGA ZA ŽIVOT

nesreca-u-cehovskoj-.jpg

Na željezničko-cestovnom prijelazu u Cehovskoj ulici u Varaždinu u brojnim nesrećama do sada su smrtno stradale dvije osobe.Posljednja sa smrtno stradalom osobom dogodila se 03.12.2019. PU varaždinska je s obzirom na brzinu vlaka koji prometuje tim dijelom pruge te preglednost i druge okolnosti, taj prijelaz detektirala kao opasan te potencijalno opasno mjesto za događanje prometnih nesreća i smrtno stradavanje osoba. Zahtijevamo hitno postavljanje polubranika sa svjetlosno-zvučnom signalizacijom na tom željezničko-cestovnom prijelazu, kojeg policija smatra najopasnijim u županiji. Tražimo od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture da poduzme sve radnje iz svoje nadležnosti kako bi se spriječile još veće daljnje tragedije. Građani također traže da nadležni javno objave dokumentaciju iz koje su vidljiva poduzimanja u vezi rješavanja toga problema. Neka preko sadašnjeg prijelaza SMRTI ubuduće prolazi pruga za ŽIVOT.


Predsjednik Vijeća 7. mjesnog odbora Varaždin - Juraj Rožić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Predsjednik Vijeća 7. mjesnog odbora Varaždin - Juraj Rožić to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook