Romaversitas Hrvatska

Poštovani,

ovim putem Vas molimo da podržite osnivanja Romaversitasa u Hrvatskoj. Radi se o organizaciji koja bi trebala pružati podršku romskim studentima u uspješnom završavanju studija, pomoć učenicima u uspješnom upisivanju studija te pružanje potpore generalno svim pripadnicima romske nacionalne manjine pri upisu na željeni studij. Organizacija se osniva kroz financijsku potporu Roma Education Funda kao oblik potpore i umrežavanja romskih studenata. 

Ciljevi Romaversitasa Hrvatske:


- Poboljšati prosjek ocjena korisnika programa (učenike treće i četvrte godine koji pohađaju srednju školu i studenata koji su pripadnici romske nacionalne manjine).

- Povećati broj studenata pripadnika romske nacionalne manjine

- Mentorstvo nad učenicima trećih i četvrtih razreda srednje škole u svrhu većeg broja upisa na više i visoko i obrazovanje

- Povećati konkurentnost pri zapošljavanju pripadnika romske nacionalne manjine koji su završili vise ili visoko obrazovanje

- Izgradnja romskog identitet I umrežavanja pripadnika romske nacionalne manjine koje prolaze kroz program

- Osnivanje alumni grupe za sve one koji su prošli kroz program I one koji imaju završen fakultet

Molimo da u komentaru navedete vašu poziciju (student/ica, učenik/ca, predsjednik/ca određene udruge/vijeća i ostalo)

Zahvaljujemo se na potpori! 


Romaversitas Hrvatska    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju


ILI

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena na našoj stranici. Međutim, pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Facebook