Uvođenje novog zakona u korist SVIM zemljama Europske unije

Poštovani,

Naš prijedlog je da se uvede novi zakon u Europskoj uniji koji bi glasio da svako poduzeće, obrt ili tvrtka s godišnjim prihodom većim od 10 000 eura mora donirati 0,5% od mjesečnih prihoda. Pretpostavljamo da bi se na taj način mjesečno prikupilo oko 30 milijuna eura koje bi donirali za različite projekte. (npr. za izgradnju škola, bolnica, za bolesne i tome slično! )
Doniralo bi se svaki mjesec drugoj zemlji, počevši od najsiromašnije i tako redom, i to na temelju projekata koje nam prethodno jedna od zemalja pošalje, tako da bi bilo točno određeno za što je novac namjenjen. Smatramo da bi jedno takvo zajedništvo pridonjelo kvaliteti života u Europskoj uniji. Za jedno poduzeće, obrt ili tvrtku, to je jako mala svota, a prikupilo bi se dovoljno novaca da se pomogne mnogim zemljama i ŠTO JE NAJVAŽNIJE - ljudima u Europskoj uniji.

Molimo Vas da nam pomognete u uvođenju novog zakona u Europskoj uniji, tako da online potpišete peticiju, te da link proslijedite dalje kako bi prikupili što više online potpisa. Samim time pomoči ćete sebi i drugima, te ćete pridonjeti kvaliteti života Europskoj uniji!

NAPOMENA - morate biti punoljetni kako bi vaš online potpis bio važeći

Najljepše Hvala!


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. Please check your inbox (and spam folder).
Facebook