Vlada i Sabor na stručno osposobljavanje

15800106_1435127063186275_6815383386673087913_o.pngPredlažem da se rad u Vladi i Saboru plaća kao i stručno osposobljavanje ( godinu dana 2400 kn a nakon godinu dana ako zadovoljiš na poslu, minimalni RH prosijek plaće ) ili na volonterskoj bazi. Isto tako predlažem da im se uvede radna obveza dolaska na posao svaki dan te da se nedolasci sankcioniraju sukladno zakonu o radu.

Vlada i Sabor često koriste termin " za naš narod i za naše građane " stoga bi se mogli i početi prema građanima i odnositi na taj način.

Kad biraju ministre koji bi trebali znati raditi svoj posao, oni na položaje stavljaju ljude prema političkom opredjeljenju umjesto po kompetentnosti u svom poslu. Imamo hrpu zakona koji pogoduju isključivo njima i foteljama u kojima sjede.

Ukoliko Sabor i Vlada ne bi primali ogromne novčane naknade za svoj (ne)rad, možda bi tada u Vladi i Saboru radili ljudi koje stvarno zanima boljitak građana i prosperitet države.


Gordana Vincek    Kontaktirajte autora peticije


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. Please check your inbox (and spam folder).
Facebook