Zahtjev za smanjenje participacije studenata pri upisivanju Specijalističkog diplomskog stručnog studija javne uprave

Poštovani,

Tijekom predaje prijedloga za smanjenje participacije “Specijalističkog diplomskog stručnog studija javne uprave” dekanatu, kolege koordinatori i ja uvidjeli smo nedostatak legitimnosti zahtjeva,

ali pronašli smo rješenje!

Naime, kako je prijedlog uvršten na dnevni red sljedeće sjednice te će bit započeta rasprava o istom, uvelike bi nam u prilog išlo postojanje što većeg broja potpisa studenata u obliku pisane potvrde (“peticije”).

Napomena za studente Stručnog studija koji nisu upoznati sa situacijom: nakon što završite sa svim obvezama i obranite završni rad u mogućnosti ste upisati “Specijalistički diplomski stručni studij javne uprave”. Putem specijalističkog studija stječete dodatna znanja ali i vještine za obavljanje upravnih poslova te znatno veću mogućnost pri zaposlenju. Pravo upisa imaju svi studenti u Republici Hrvatskoj ali pojavljuju se prepreke, jedna od i relativno najvažnija prepreka je iznos Participacije koji “budući” studenti plaćaju prilikom upisa na Specijalistički studij.

Uz prijedlog studenata, odlučio sam kao predstavnik stručnog studija sa svojim kolegama predložiti dekanatu smanjenje iznosa participacije za studente koji imaju želju i/ili potrebu upisati “Specijalistički diplomski studij javne uprave”. Nadam se da ćemo ovom “peticijom” pružiti dodatni poticaj našem Pravnom fakultetu odnosno dekanatu fakulteta da odobri smanjenje iznosa participacije makar po jednom od naših prijedloga.

Unaprijed zahvaljujem na suradnji i on-line potpisivanju peticije!


Lijep pozdrav,


Vaši Predstavnici.


Matija Matasović    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Matija Matasović da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook