Potpora Nacionalnom parku Una na čelu sa g. Amarildom Mulićem


Anonymous

#1

2016-06-07 21:49

Peticiju sam podpisala jer želim da očuvamo naš Nacionalni park Una a to je jedino moguće ako na tom području radi onaj tko je iskusan i tko ga je razvijao od samog početka i onaj tko radi sa srcem i ljubavlju do Nacionalnega parka . Zbog toga g. Amarildo Mulić zasluži svu potporu .

Gost

#2

2016-06-09 15:08

Peticiju sam podpisao, jer želim da očuvamo naš Nacionalni park Una...

Gost

#3

2016-06-09 15:29

Zato sto volimo srcem Unu i njenu ljepotu a tako i Park i zelimo da ostane nasa ljepotica u svakom slucaju zasticena i sve oko nje.
Aida-zenaida

#4 Potpora Nacionalnom parku Una na čelu sa g. Amarildom Mulićem.

2016-06-10 11:14

Gosp ,Mulic je toliko godina ocuvao nacionalni park Une s velikom paznjom i ljubavi da nerazumijem zasto da nemoze dalje svoj posao da radi jer danas je malo takvih ljudi koji toliko paznje i truda  pruzaju za prirodu  da bi mogli uzivati u njoj u nasoj voljenoj Bosni i Hercegovini..prolazila sam cesto Kroz Krajinu cjelu ta strana Une je fantastican prizor pregleda iz autobusa il auta kada se vozite a kako je jos ljepse kada ste u nacionalnom parku da sjedite i uzivate u toj ljepoti..zelja mi je da osvoji gosp Mulic i nadalje s ljubavlju radi svoj rad i odrzaje nacionalni park i ostalo da bi nasa Bosna dalje zivjela u ljepoti a tako i rijeke u cistoci ..Drago mi je da sam uz vas i da mogu na bilo koji nacin pomoc pruzit za bolje sutra ..

drugarski pozdrav i svako dobro vam zelim...