Školska vrata za djecu Jaruščice i Blata

Kontaktirajte pokretača peticije

Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije Školska vrata za djecu Jaruščice i Blata.


Gost

#26

2016-10-24 06:49

Slažem se da inicijativom odozdo mozemo puno pomoći razvoju društva pa tako i našega kvarta i dovodjenja škole u njega.

Gost

#27

2016-10-24 17:52

Potpisala sam ovu peticiju zato da se OŠ Savski gaj rastereti i da stanovnici Blata dobe školu po mogućnosti osmogodišnju tako veliku da stanu i djeca sa Jarušcice. Jer Blato i Jarušcica su dosta naseljeni i mislim da je takva jedna škola potrebna za dobrobit svih građana, sadašnjih i budućih učenika. Nadam se da neće umjesto škole 'niknuti ' fontana!
Budimo pametni

#28 Re: vecernji list

2016-10-29 14:14

#17: - vecernji list 

 To uopće nije sjajna vijest.

Područna škola od 1-4 razreda ne da neće riješiti problem nego će se potrošiti novci za izgradnju škole koja će čim se izgradi biti već premala i neće imati cjelodnevnu nastavu!!

Kome treba takva škola na području gdje koje već 20 godina vapi za još jednom školom osim u Savskom gaju. 

Nisu li područne škole za područja s manjkom djece, gosp Baturić dobro zna da je područje Jarušćice pa i Blata pidručje s najvećim prirastom djece u Zagrebu, dakle o kakvom rješenju problema govorimo.

Mislila sam da si naučili nešto iz vlastite greške od pred 10 godina kada su izgradili vrtiću Blatu koji je bio dostatan samo za jednu generaciju djece te iduće četiri godine dok oni nisu otišli u školu nisu nikog primaliba i kada su otišli i ispraznili vrtić u njega su mogli ući samo malobrojni sretnici jer je naravno bio premali za svu djecu s tog područja!!!

Treba i vrtić i prava škola!

#29

2016-10-29 14:28

Glasam za ali ne za područnu školu koja je sada u planu za to područje!

Područje Blata i Jarušćice ne treba područnu školu od 1-4 razreda, koja nema cjelodnevni boravak nego pravu školu jer ta škola neće riješiti niti problem u sadašnjosti a kamoli u vrlo skoroj a nikako u daljnjoj budučnosti kako za područje Blata i Jarušćice tako niti za problem OŠ Savski gaj.

Područje Jarušćice zajedno sa Blatom područje s najvišim brojem novorođenih u gradu Zagrebu, tamo ne samo da fali škola nego fali i vrtić jer ta djeca idu u Kajzericu i tko zna gdje drugdje!!!


Gost

#30

2016-11-18 06:59

Zato sto je osnovna skola Savski Gaj prebukirana.nasalja su se prosirila tj dijece al skole nove nema.pricaju od prvog razreda o tome a moja mala je vec sad 7 razred i taj problem traje i traje