Hranilišta i stacionar za bolesne ulične mačke

Hranilišta i stacionar za bolesne ulične mačke / Obavijesti / Pomoć u potrazi nestalih mačaka i psa - ZAGREB / Komentari


Gost

#1

2017-03-22 09:25

Nažalost nemam potrebne informacije, ali smatram da se takvim osobama trebaju objaviti svi podaci, kako se ovakve grozote ne bi ponavljale.
Boo

#2 Re:

2017-03-22 10:04

#1: -  

 Da i ja se slažem. Već je krajnje vrijeme da se bolesnicima stane na kraj. Zar nije dovoljno teško volonetima trenutno još im dodatno trud i rad otežavaju ovakve spodobe.

 


Gost

#3

2017-03-22 10:09

Podržavam svaku akciju koja će pomoći poboljšanju života i preživljavanja odbačenih maca i pasa .
Ne mogu ne spomenuti da su naše drage skitnice i ulične životinje posljedica neodgovornog ponašanja "najsavršenijeg stvorenja na planeti Zemlja " - čovjeka. Tako bih voljela da imamo mogućnost pronaći te gadove , da ih smjestim u azil za neodgovorne i zle ljude , gdje bi im zadatak bio da vrijedno i s ljubalju brinu o životinjama koje su odbacili . Puštala bih ih van tek kad bih bila sigurna da je u njihovim bijednim bićima nastala promjena i da nikada više neće ponoviti zlodjela kakvu su radili prema životinjama.

Gost

#4

2017-03-22 10:22

Dragi volonteri, ovo je užasna situacija i znajte da imate svu našu podršku i potporu. Zakoni ove zemlje na žalost još ne prepoznaju dobrobit životinja kao jednu od pretpostavki kulture življenja i iz tog razloga na žalost imate vezane ruke. Budite uporni u pogledu kontakata prema policiji i inzistiranju na postupanju. A mi ostali ćemo otvoriti oči, no na žalost očito se radi o poremećenoj osobi i poremećenoj obitelji i možemo se samo nadati da će životinjice biti pronađene žive i neoslijeđene. Držite se i nedajte da vam slome duh jer jedino vas (i nas ostale koji pomažemo koliko svatko može) ta jadna bića imaju. Drž'te se!

Gost

#5

2017-03-25 11:43

Zasto ga ne tuzite?