Hrvatski glazbeni zavod nije na prodaju

Hrvatski glazbeni zavod nije na prodaju / Obavijesti / Pressica / Komentari


Gost

#1

2018-06-17 11:28

Hvala Vam od srca na ovoj incijativi! Nažalost, biti ću u Zagrebu sljedeći ponedjeljak tek oko podne, zbog moje darovnice knjiga i nota Muzičkoj akademiji. Postoji li ikakva mogućnost da moj potpis dam tamo ili u utorak tijekom dana?

S poštovanjem, Igor Pomykalo, Oberer Markt 14, A-8190 Birkfeld

Gost

#2

2018-06-17 14:05

Zahvaljujem na organizaciji peticije. Je li u ponedjeljak na konferenciju za tisak pozvan i netko kompetentan iz Ministarstva kulture? Čini mi se da se status Hrvatskog glazbenog zavoda i njegove zgrade, po svojoj važnosti za hrvatsku kulturu, tradiciju i kulturnu povijest, uz dužno poštovanje prema zalaganju dijela ravnateljstva, mora rješavati i na najvišoj državnoj razini. Tu nikakva financijska, administrativna, lokalna ograničenja ni prikrivene poduzetničke kombinacije ne bi smjeli priječiti jedini ispravni ishod, izvršenje obveze - očuvati zgradu za namjene za koje je i građena. Radi se o prvorazrednoj baštini prema kojoj treba imati poštovanje i biti njezin čuvar. Sve ostalo je kulturocid.
Sa štovanjem
Vesna Vančik

Gost

#3 Re:

2018-06-21 20:27

#1: -  

Poštovani gospodine Pomykalo,

Vaš mi je komentar nažalost tek danas vidljiv tako da ukoliko niste uspjeli potpisati pristupnicu u članstvo šaljem Vam link:

http://www.hgz.hr/images/dokumenti/pristupnica.pdf

Uz srdačne pozdrave,

Katarina Krpan


Gost

#4 Pristupnica članstvu Hrvatskog glazbenog zavoda

2018-07-04 16:26

Dragi potpisnici peticije, Molim Vas da se u što većem broju pridružite članstvu Hrvatskog glazbenog zavoda. Jedino tako možemo pokrenuti promjene i pomoći Hrvatskom glazbenom zavodu. Pristupnicu možete naći na linku: https://www.hgz.hr/images/dokumenti/pristupnica.pdf