Zatvaranje u potpunosti svih hrvatskih granica za imigrante i iseljavanje iz Hrvatske


Gost

/ #417

2015-09-18 19:04

To je ćista destabilizacija europe. Političari koji ih velikodušno pozivaju za 5 godina če dobivati njihove glasove. Primjer španjolska. Ne radi se o brojkama koje nama prikazuju. Več ih je ušlo preko 4,5 miliona. Ajoš dolaze kruzerima i trajektima iz Libanona. Iskamisti iseljavaju narod upravo zbog toga a i sami su uvelike na taj način useljavaju.      Ovim ne želim stvarati paniku več skrenuti pozornost na čistu istinu. Ono što nam prikazujo kako islamisti ruše spomenike kulture to je samo zato da bi ih mi smatrali primitivnim i glapima to je privid. Nažalost pametniji su od svih europskih političara. Zato vas molim nemojte pljuvati po Mađarima što ne pristaju na takvog što. Ja jedino mogu reči neka se barem oni toga riješe iako sumljam da če uspjeit zboe europskog pritiska i ucjine. Sada sa ovim valom što dolazi biti če ih oko 5 miliona.

Mirna izvini što sam te možda naljutila ako ništa drugo čvrsto stojiš iza svog stava ali te molim prolistaj i vaneuropske tjednike prije nego što me opet bezrazložno mapadneš jer radiš točno ono što oni žele.

Upamtite prvi cilj islamistima ekonomska destabilizacina europe.

Nadam se da su to europski plitičari shvati a narod neka se moli ko kome hoče ili jednostavno drži fige da islamisti ne uspiju.