GLASAM PROTIV SIROMAŠTVA STARIJIH OSOBA

zora

/ #15 Re:

2015-11-18 12:55

#14: -  

 3000 kn? Suprug u mirovini 2400kn. ja nezaposlena ne svojom krivnjom i sin srednjoškolac. Ako platim režije nemam za hranu a kamo li sinu za gablec. Suprug hevatski branitelj bez vojne mirovine. Što misliš kome je potrebnija pomoč? Budi pošten-a pa objavi svoje mišljenje. Čak nas je i mimistarstvo g. Marasa odbilo za stipendiju iako sin upisao deficitarno zanimanje. Valjda što nismo cigiči već hrvati.Prava na ama baš nikakvu pomoč nemamo samo su me šetali od uprave grada centra za socijalnu skrb pa županija pa ministarstvo obrtništva i tako nekoliko krugova. Sin mi počinje sa praksom u7h tamo dobije gablec i sa time je do 20h dok ne dođe kući gdje pojede kruha i krumpira. A ti meni da jednom penziču 3000kn. malo . Jučer su mi isključili struju i time ostala i bez vode jer nemam gradski vodovod. Ovaj mob. na koji sada pišem sam napunila kod susjeda. MOLIM TE KOMENTIRAJ MOJU SITUACIJU DA VIDIM TVOJE MIŠLJENJE 

Napomena sin do škole ima oko 6km ide pješice ili biciklom po svim vremenskim uvjetima jer nemamo auto na školsko prijevoz nemamo pravo jer živimo u gradu torba sa uđbenicima 6, 7a nekad i puno više i to sve uz rasjek kralježnice i danas je popio brufen od 600mg. da može u školu i uz to sve odličan učenik. Stavi se u tu situaciju pa komentiraj. Sa ovom peticijom ste mi rasparali dušu i srce.

Mirovine se svakako moraju povečati ali ne po postotku. Jer zbog povečanja po postotku dolazi do sve veče razlike u visini mirovina.