Revizija ugovora između Republike Hrvatske i Svete Stolice

Quoted post

Nadimak

#269

2013-10-16 22:06

Opet zanemariva iritantna manjina maltretira većinu ! Zašto ne pokrenete peticiju za ukidanjem oko 1,8 milijardi kuna koje se fodišnje odvajaju iz državnog proračuna za tzv. "nevladine organizacije", koije su za razliku od crkve itekako štetna i protuhrvatski nastrojene. A smeta vam 250 milijuna kuna za Crkvu, koju uvelike troše na svakovrsne pomoći siromašnima, ali o tome se ne piše jer to ne odgovara ljevičarskom šljamu i ološu ?
Osim toga Crkva u svijetu lobira ZA Hrvatsku za razliku od gamadi iz nevladinih organizacija koje lobiraju PROTIV Hrvatske !
Npr. komentar gosta pod rbr. 16 govori "...želim reviziju iz niza povijesno-sociološko-filozofskih razloga...tek tada ćemo moći krenuti dalje u 20.-to stoljeće !
Eto to je to, živite u 20.stoljeću i još uvijek ste mentalni komunisti, samo je šteta za vas što je ovo samostalna, međunarodno priznata Republika Hrvatska članica EU, a ne Yuga, jer je za vas pojam savršenstva Sjeverna Koreja. A zloupotreba demokracije, koje po vama nikada ne bi ni bilo, u ovolikoj mjeri vodi samo i isključivo u anarhiju, a i u tom slučaju gubite još bržei još temeljitije!

Replies


Gost

#300 Re:

2013-10-19 18:48:08

#269: Nadimak -

Blago tebi,..a koliko si ono ti imao iz matematike i iz informiranosti?

Vidim da slabo barataš argumentima jarane, jer Crkva u rvata sisa

godišnj i više od milijardu kuna radničkog znoja, ako te ikad neko upita.

Jedno pitanje za tebe: Šta ti ovde radiš, ukoliko nisi potpisao ovu peticiju?