Ne želimo kontejnere za smeće u našim dvorištima i kućama.

Quoted post


Gost

#13 Re: ja sam za ukidanje uličnih kontejnera

2014-10-24 11:35

#12: bodulka - ja sam za ukidanje uličnih kontejnera  

 Poštovani gospodine,

zaključujem da ste gospodin jer ste napisali "JA KOJI SAM 15 METARA", a ako ćemo se baviti insinuacijama, zaljučujem da ste u najmanju ruku i djelatnik ovog komunalnog poduzeća.

Kao prvo, žao mi je što gore navedenu inicjativu shvaćate kao napad, a ne odavanje poštovanja na postojećim rezultatima u odvajanju i sakupljanju otpada. Nemogu a da se ne upitam što znači konstatacija: "UPRAVO SUPROTNO POSTOJEĆI SUSTAV JE KATASTROFA.". Da li to znači da netko treba odgovarati za 10. godišnje nereagiranje na "katastrofalno stanje", kako vi navodite. Da ste pročitali tekst koji ste sami napisali primjetili bi i drugu nelogičnost, a to je "KANTE SU NA JAVNOJ POVRŠINI I NIČIJA ODGOVORNOST". Koliko sam upoznat sa vašim novim sustavom, kante i dalje ostaju na javnoj površini (papir, metal, staklo).

Slijedeća konstatacija "DOĐE SUSED KOJI JE BAŠ DANAS ODLUČIO ŠIŠAT ŽIVICU" pretpostavljam, proizlazi iz pretpostavke da ste svoju živicu posadili tako da vam očito susjed šiša vašu živicu i mora sam odlagati vaše smeće.

Ujedno vas  molim da se više držimo teme peticije, a manje insinuacijama i osobnim obračunima.

Inače, po nekakvom bontonu, pisanje velikim slovima znači vikanje, a za to nema nikakve potrebe, jer je svaki prjedlog dobro došao za iznalaženje sustava koji je prihvatljiv i građanima i komunalnom poduzeću.

Replies


Gost

#14 Re: Re: ja sam za ukidanje uličnih kontejnera

2014-10-24 14:00:51

#13: - Re: ja sam za ukidanje uličnih kontejnera  

 moram vas razočarati i reći da ne radim u komunalnom poduzeću ali živim ovdje cijeli život i vidim napore ljudi da ide na bolje. moja obitelj se bavi godinama turizmom i vidim po reakcijama gostiju kako im se sviđa ovo mjesto naravno ne samo zbog čistoće ali i to je jako bitno. isto tako sam prošao cjelu dalmaciju koja je daleko lošija od nas ali i istru koja šiba ispred. žao mi je što ste moje komentare shvatili kao vikanje jer to nije bilo ali ja jednostavno ne mogu prihvatiti da netko sebi daje za pravo da napuni sve kontejnere svojim otpadom a meni i mojim susjedima tako blokira pristup. u razvijenim zemljama komunalni redar bi to rješio u pet minuta a kod nas bi još dobio i batine. zato mislim da je novi sistem puno bolji jer će svako brinuti o svome smeću u svom dvorištu.