Za online nastavu u svim županijama

Komentari

#16

Potpisujem jer se situacija oko Korone uzburkava i sve je zatvoreno radi epidemioloških mjera te zato i škole trebaju za sve.

Marko Livaković (Zagreb , 2021-01-13)

#25

Prvi razlog što potpisujem su putnici, kafici ne rade, gdje bi oni trebali čekati bus? A i da imaju, gdje? Zar će autobus voziti max 5 osoba jer ipak su u pitanju samo maturanti? Posto nemaju gdje, najvjerojatnije je da će se okupiti na autobusnom kolodvoru, što će rezultirati većom količinom "zabranjenog miješanja razreda" i lošijom epidemiološkom situacijom. Gledajući sve učenike, gubi se vrijeme pogodno za pripreme, ispada se iz "prakse" jer smo naučeni već na online princip rada. Kada dođemo u školu, neupitno je da ćemo dobiti gomilu provjera znanja, bilo to usmeno ili pisano, kao sto je bilo u B principu rada. Sve ovo jedino moze rezultirati lošijim školskim prolazom, lošijim prolazom na maturi te općenito, psihičkom umoru, ako ne i oboljenju učenika. Kao jedinu, navodnu pozitivnu stranu ima "bolje pripreme za maturu"... Kada bi to i bila istinita tvrdnja, nekako mi se čini da je više argumenata protiv škole uživo, nego onih za nju.

Lea Valenčak (Našice, 2021-01-13)

#26

Potpisujem jer svi učenici moraju imati iste uvjete i biti ravnopravni.

Mateo Lozić (Osijek, 2021-01-13)

#29

Zbog raznoraznih okolnosti koje su zadesile ovu generaciju vjerujem da bi nam svima nadolazeće polugodište bolje odgovoralo ako bi ga odradili putem online nastave, kao što vjerujem da bi nam i uspjeh na maturi bio bolji nego da do kraja idemo uživo.

David Milošević (Petrinja, 2021-01-13)

#90

Nije fer!

Lucija Nikolić (Vukovar, 2021-01-13)

#99

Ako svi imaju online nastavu onda moramo i mi. Svi zaslužuju ista prava

Gloria Pogačić (Klanjec, 2021-01-13)

#135

necu u skolu.

Antonela Hamer (Čakovec, 2021-01-13)Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...