TRAŽIMO OSTAVKU VLAHE OREPIĆA MINISTRA UNUTARNJIH POSLOVA


Gost

#26

2016-06-19 09:43

Krivo je počeo na početku svoje dužnosti. Umjsto da gleda Hrvatski, on je nastavio voditi velikosrpsku politiku, brisati Hrvatsk građane sa izbornih lista, daje pravo izgrednicima jer im ne pripisuje političku pozadinu (a što uz traženje micanja navijačke pjesme i nenošenja dresa sa Hrvatskim oznakama ima političku pozadinu) a nije još saznao tko je kriv za svastiku.
Takvog anti-hrvatskog šefa milicije mi ne trebamo.

Gost

#27

2016-06-19 10:06

orepiću, nesposobna budalo...evo ti ekipe koja točno zna tko stoji iza ovoga:
Marina Škender S tim si iz francuske doso s ostalim huliganima
ivana

#28 Re:

2016-06-19 10:15

#27: -  

 

Tomislav Sakać pod nadimkom Ćelo:
Dragi tomislave(citaj čelo)tuzna srca pisem ovaj status,doslo je do velikh promjena,znam posljedice ali stojim iza njih,nazalost nas put nece moci bit ostvaren radi razno raznih stvari o kojima cemo raspravit(citaj inbox)nadam se da nas ova tuzna prica nece razvojit nego naprotiv povezat...nemoj ocajavat jel je meni teze nego tebi...a svim dusmanima i pro stranackim orjetiranim ljudima zelim ovo sto su oni nama....do posljednjeg covjeka
Ivan Marinšek
Iznad svih Hrvatska #87

#29

2016-06-19 11:46

Ministar Orepic hrvatske huligane NIJE SMIO PUSTITI IZ RH! Nakon sto je hrvatska policija napravila propust i pustila huligane iz RH, tek onda MUP RH apelira na francusku policiju da ne pusta huligane na stadion.

Dakle, kriv je iskljucivo MUP RH i mora Orepic dati ostavku.

Radi njegovog propusta hrvatski huligani su prerasli u hrvatske teroriste!

NACIONALNA KATASTROFA!


Gost

#30

2016-06-19 13:38

Tijekom nekoliko mjeseci nije štitio nacionalne sigurnosne elemente, sigurnost imovine i građana. Nije se obazirao na opravdane prijedloge i primjedbe iskusnih i nadređenih tadašnjih člavova vlade RH te partnerskih tijela, već im se nepristojno i s omalovažavanjem javno suprostavljao te na državnoj svečanosti svojim protokolarnim ispadom omalovažio i instituciju Predsjednice RH, a čini se i pokušao uvrijediti junaka domovinskog rata, generala Mladena Markača. Nije ponudio političku odgovornost za nestanak više kilograma zlata i cca 300.000 EURa iz sjedišta MUPa, nije obnovio istragu o slučaju "swastika" na Poljudu niti poradio na rasvjetljavanju pokušaja međunarodnog sramoćenja Republike Hrvatske u milanu 2015. Nije spriječio protudržavne međunarodne nasilnike u namjeri protudržavnog, pa i terorističkog čina te ponovno međunarodno sramoćenje Republike Hrvatske. Povrh svega, muđenarodno umreženo nasilništvo kojeg nije spriječio, dan kasnije je opravdavao nezadovoljstvom navijača nogometnom organizacijom. Time je veleizdajnički izjednačio PROTUDRŽAVNE MEĐUNARODNO UMREŽENE NASILNIKE s 'hrvatskim navijačima' koji su im se na stadionu i sami snažno suprostavili, štiteći umjesto njega međunarodni ugled Republike Hrvatske. Riječ je o kontinuiranom djelovanju suprot ugleda i sigurnosti Republike Hrvatske.


Gost

#31

2016-06-19 13:56

Stid me je sto huligani nisu sprijeceni, da opce dodu u mogucnost da sramote nas nogomet i Hrvatsku.Mislim da se malo na tome napravilo.

Gost

#32

2016-06-19 21:27

nesposoban je!Cak sto vise kao ministra MUPa relativizira stvari,dok paralelno vrsi politicku raciju na hrvatske gradjane sa prebivalistem u Vrgorcu kako bi pogodovao izborima za gradonacelnika....Nepodoban je,nista nije ucinio na konkretnom indentificiranju pocinitelja teroristickih napada na stadionu...Gospodin Orepic se usudjuje javno usporedjivati ove teroriste sa navijacima koji vole svoju zemlju...

Gost

#33

2016-06-20 08:15

Smatram da nije dovoljno sposoban da radi svoj posao i samim time ugrožava moju domovinu za koju su ljudi ginuli!
apac

#34

2016-06-20 21:47

Nula od ministra podržao je SDP-eovo kadroviranje ne poštujuči odluke žalbenih sudova,fuuujjjjj.......


Gost

#35

2016-07-03 23:55

Jer radi protiv interesa hrvatske i hrvatskog naroda ugrožava ustav i temeljna prava građana RH posebno HRVATE.

Gost

#36

2016-07-17 10:28

Vlaho Orepić je bio aktivni podoficir neprijateljskeJNA u vrijeme početka zadnjeg hrvatskoga obrambenoga rata,u kojem sam i osobno sudjelovao u postrojbama MUP-a RH,sasvim dostatno,da ga smatram neprijateljem i time nepodobnim za obnašanje ministarske dužnosti u RH!