Peticija za reguliranje obveza koncesionara na pomorskom dobru

MrEventum

/ #56 Re:

2013-02-09 22:05

#47: -

Reply na snimak objavljen na youtube.com:

Zbog stajanja i vezivanja na bovu radi kupanja ili ručka nikad nisam imao problema, dapače, došli bi pitati hoćemo li noćiti ili idemo dalje i to je bilo to... Uvijek vrlo kulturno i ljubazno, kao što sam i ja pristupio i razgovarao s njima.

Način i ton razgovora onoga koji je u ovom snimku komunicirao s koncesionarom odaje dozu arogantnosti za koju nema potrebe jer uvijek isprovocira sukob ili nemilu situaciju.

Onima kojim se ne sviđa prihvatiti određena pravila neka odu u Italiju, Grčku...

Kako je ja shvaćam ova peticija ne osporava koncesionaru provođenje pravila sukladno koncesiji koju je dobio, nego ima za cilj ograničiti primjenu tih pravila samo i isključivo na područje pod koncesijom, kao i jasno definirati usluge, odnsono odgovornosti koncesionara na koncesijkom području.

Iskreno, ja ne želim da se netko sidri na području koncesije i pet metara dalje od bove na koju sam vezan... ni uz plaćanje, a niti besplatno. Hoću maksimum mira koliko mi to vez na bovu dopušta, te ne želim doći u situaciju kada pusti sidro upustiti se u traženje krivca za eventualno nastalu štetu udarom tog plovila u moje koje je na bovi.