Osudjeni nasilnik Stipe Pudja siri lazi protiv hrvata u njemackoj


Gost

#101

2016-02-26 17:40

EVO tko je vodijo delegaciju kod prijatelja na PANTOVCAK fratar SITO a onda ju Pudja i Dokoza i Danijel lucic sve pod nalogom juiratovica 

prepisali Miji Maricu samo da ga diskreditiraju

 

pudja udbas

#102 UDBAS

2016-02-27 21:12

osip Juratović i Stipe Puđa stavljaju Karla Kutniaka na optuženičku klupu i najavljuju mu mogući zatvor u ime Bundestaga. Ako se Karlu Kutniaku utvrdi krivnja, kazna bi mogla biti od 5 do 11 godina zatvora.

Preko Fenixa, lista za iseljenike u Njemačkoj čiji je vlasnik Stipe Puđa, otvorena je neviđena hajka na Karla Kutniaka, poznatog novinara hrvatskog emigranta, očito s ciljem da se ušutka njegovo pisanje koje je u posljednje vrijeme neke više nego zabrinulo, posebno sada kada se naveliko govori o provođenju lustracije. Tako Puđin portal Fenix, koji uređuje Marijana Dokoza, naveliko najavljuje kako novinaru Karlu Kutniaku, ako se dokaže da je kriv zbog svojeg pisanja o Josipu Juratoviću, Stipi Puđi, Ranku Viloviću, hrvatskom veleposlaniku u Berlinu, Franji Akmadži i drugoj bratiji, prijeti zatvorska kazna od 5 do 11 godina, što je zasad neviđeno u njemačkoj sudskoj praksi i društvenom životu, gdje su medijske slobode poprilično velike. Zato mnogi ovakvo pisanje Puđina portala Fenix po svemu viđenome doživljavaju kao beskrajnu potporu Josipu Juratoviću u neviđenoj hajci na jednog pisca, autora Karla Kutniaka koji se u posljednje vrijeme često kritički u svojim tekstovima odnosi prema Juratoviću i Puđi, što ih jako pogađa, jer očito nitko se u ovom trenutku to u hrvatskoj javnosti ne bi usudio. Stoga u ovom trenutku ovaj dvojac u svom mediju stavlja neviđeni naglasak na to kako se Bundestag bavi Karlom Kutniakom, jer navodno, kao da Nijemci u ovim teškim vremenima emigrantske krize nemaju važnijeg i pametnijega posla nego se baviti zaštitom lika i dijela Josipa Juratovića, predstavnika u Bundestagu za kojeg je malo tko u njemačkoj javnosti i politici čuo, ali se očito zahvaljujući hrvatskoj politici i Milanovićevoj Radmanoviziji, Vesni Pusić i drugima, pa čak i nekim hadezeovcima, o Juratoviću govori kao vodećem njemačkom političaru, koji vedri i oblači u Bundestagu, što je samo po sebi bacanje magle u oči

loše upućenima u njemačke političke prilike. Jer velika je laž i u samoj tvrdnji medija i pojedinaca koji već neko vrijeme udaraju na sva zvona kako je Josip Juratović, jedini Hrvat u Bundestagu, a zaboravljaju na činjenicu da u Bunedstagu sjedi mlada i sposobna Hrvatica Irene Mihalić. Zbog čega nju nitko ne spominje? Valjda zbog toga što žena radi svoj posao i ne miješa se izravno u politiku drugih zemalja.

Novinar i pisac Karl Kutniak je i zbog toga u više navrata otvoreno kritizirao Josipa Juratovića, predstavnika socijaldemokrata u njemačkom Bundestagu, zbog njegovih stavova o hrvatskim generalima Anti Gotovini, Ivanu Čermaku i Mladenu Markaču dok su robijali u Den Haagu, kao i činjenice da je ne tako davno baš Josip Juratović u Stuttagrtu održao svoje impresivno predavanje o Josipu Brozu Titu koje je krasila do sada neviđena jugonostalgičarska ikonografija iz koje je bilo više nego vidljivo veličanje zločinca kojeg su Nijemci uvrstili među deset najvećih krvnika prošloga stoljeća. Isto tako je Josip Juratović u svojoj kolumni u Večernjem listu otvoreno napisao kako hrvatskim iseljenicima treba ukinuti pravo glasa, što su mnogi iseljenici doživjeli kao poruku Milanovića, Pusićke i druge bratije da im iseljeništvo naveliko smeta i mrsi izborne račune, te predvodi akcije za lustraciju i procesuiranje Udbinih zločina.

Puđin Fenix u obrani Juratovića

Tako diskreditirajući Karla Kutniaka Stipe Puđa u svojem mediju Fenix, a iz pera izvjesnog novinara Ivana Stjepana Mandića za kojega do sada nitko nije čuo objavljuje: “Na zahtjev Josipa Juratovića, zastupnika u njemačkom parlamentu, policija i pravne službe njemačkog Bundestaga podigle su prošli tjedan kaznenu prijavu protiv Karla Kutniaka, potpisnika teških klevetničkih pisama u kojima sustavno, iz tjedna u tjedan već više od godinu dana, bez ikakvih dokaza teško kleveće zastupnika u njemačkom parlamentu Josipa Juratovića. U tim svojim pismima, koje šalje na brojne e-mail adrese hrvatskih i njemačkih političara i medija, Kutniak još proziva i kleveće sadašnjeg veleposlanika RH u Berlinu Ranka Vilovića, bivšeg veleposlanika RH u Njemačkoj i sadašnjeg ministra vanjskih poslova dr. Mira Kovača, urednika Večernjakova inozemnog izdanja Stipu Puđu, te jednog od čelnika Koordinacija HDZ-a u Njemačkoj Franju Akmadžu.“

„U početku smo moje kolege i ja u Bundestagu odmah uvidjeli da se radi o psihički nestabilnoj osobi koja provodi sate pišući stotine stranica optužbi, u kojima insinuira događaje bez ijednog dokaza ili činjenice. Pisma adresira i šalje na kancelarku Angelu Merkel, u stranački vrh SPD-a, predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i na druge adrese različitih dužnosnika i novinara. Iako to pisanje nisam smatrao ozbiljnim i nisam želio trošiti vrijeme na to, zbog teških optužbi za umješanost u udbaške zločine, kojima svakodnevno dodaje nova imena, odlučio sam se za podizanje kaznene prijave te zatražiti od Bundestaga i državnog sudstva da se pozabavi tim slučajem“, kaže u izjavi za Fenix zastupnik Josip Juratović.

Iako su i neke ranije Kutniakove optužbe prenosili pojedini desničarski mediji, posredstvom novinara koji su od uvjerenih projugoslavena danas postali ultradesničari u isto takvim novinama i na portalima, nanovije teške Kutniakove optužbe iz njegovih pisama počeo je prenositi i jedan hrvatski iseljenički portal iz Švicarske.

To je prelilo čašu i odlučio sam se na podizanje kaznene prijave, kaže Juratović, ističući kako je neimenovani portal skinuo Kutniakova pisma nakon što posredno upozoren kako je “prenošenje neistina i teških kleveta po njemačkom zakonu jednako kažnjivo kao i samo pisanje”.

Ako se Karlu Kutniaku utvrdi krivnja, kazna bi mogla biti od pet do jedanaest godina zatvora, doznaje Fenix od nadležnih službi Bundestaga. Koji je pravi motiv Kutniakova javnog linča, utvrdit će njemačko sudstvo nakon što policija istraži i ispita sve činjenice.

Nije naodmet spomenuti kako se u gotovo svim Kutniakovim pismima išlo na glorificiranje imena bivšeg predsjednika Hrvatskog svjetskog kongresa Njemačke (HSKNJ) Mije Marića iz Berlina i njegova poslušnika Mladena Kostića iz Stuttgarta, koji se nikako ne mogu pomiriti s izgubljenim pozicijama u HSKNJ-u, a iz kojeg su obojica izbačeni. Kutniak u svojim pismima, jednako kao i Marić, do besvijesti ponavlja Marićeve optužbe kako su najodgovorniji krivci za njegovu smjenu gore spomenuti Hrvati.

„Sam sadržaj bjesomučnog Kutniakova skribomanstva, u kojem se koristi vokabular primjeren huškačkoj rulji iz nekih mračnih vremena prošlih režima, a kojeg zdrav razum teško može i shvatiti, satkan je od laži i kleveta koje su pomiješane s poluistinama. S tako sročenim ponavljanjem teških optužbi i objeda, očito se išlo na nanošenje trajne ljage na ugled i dostojanstvo svih optuženih i prozvanih, a pogotovo njemačkog zastupnika hrvatskih korijena Josipa Juratovića“, stoji u tekstu u kojem Puđinov Fenix proziva i, po stečenome dojmu prijeti, te najavljuje Karlu Kutniaku što ga uskoro može očekivati.

Protiv Kutniaka umiješali i HDZ

“Ovo se dogodilo zbog toga jer su vidjeli da ja ne posustajem u svojim komentarima naspram rada Josipa Juratovića i Stipe Puđe, Ranka Vilovića, Franje Akmadže, koji se kao hadezeovac niti jednom riječju nije nikada ogradio od Juratovićeva veličanja Tita u Stuttgartu, njegove izjave o generalima i tome da se iseljenicima ukine pravo glasa. To je neviđena blamaža hadezovih ogranaka u Njemačkoj, kojima naši ljudi, potencijalni birači, zbog toga okreću leđa HDZ-u”, ističe Kutniak.

“Iskreno rečeno, takvim njihovim zločestoćama kao da nema kraja, a to to su osjetili na svojoj koži do sada mnogi Hrvati u Njemačkoj. Cilj im je da me javno izblamiraju i prikažu kao nevjerodostojnog novinara svjedoka vremena, koji naveliko podupire lustaraciju, jer bez lustarcije nema slobodne, demokratske Hrvatske. Najave gdje mi prijete zatvorom od 5 do 11 godina doživljavam kao pokušaj zastrašivanja i jednu vrstu balkanske komedije ” a la Stipe Puđa”, kojeg je frankfurtski sud već osudio zbog nasilništva, a on sada predstavlja Večernji list u Njemačkoj, što dovoljno govori u kojoj se situaciji nalazi hrvatsko društvo i mediji. I ne samo da mi pojedinci medijski prijete, već su me nedavno i neki ljudi tražili ovdje na mojoj adresi, a s kojim ciljem mogu samo nagađati. Nikada se ne zna što takvi smjeraju. A ja sam se zakleo sam sebi da neću prestati pisati zbog mojeg strica kojeg je svojevremeno ubila Ozna, kao i mojeg prijatelja Stjepana Ševe i njegove obitelji koju je likvidirao Udbin ekzekutor Vinko Sindičić.

Majci su mi Udba i njezin komandant Josip Manolić par puta u Bjelovaru stavljali pištolj na sljepoočnicu da potpiše lažne izjave, ali nije joj padalo ni na kraj pameti da pristane na ucjene udbaša. Ako je Juratović već toliko hrabar demokrat ja mu pružam priliku da se javno sučelimo na bilo kojoj od televizija, njemačkih ili hrvatskih, ili kod njegova prijatelja Ace Stankovića, pa bi gledateljstvo vidjelo tko je veći demokrat – ja ili on – a ne da se on tamo kod Ace izmotava u vezi tribine o Titu, a da ga pritom Stanković niti jednom riječju nije upitao, kako on ocjenjuje Josipa Broza, krvnikom ili revolucionarom. Tu bi se bio Juratović morao razotkriti, a ne pred javnošću elegantno izvući iz vrlo neugodne situacije. Isto je napravio kada je nedavno u Večernjem listu u svojoj kolumni jasno poručio kako treba ukinuti pravo glasa hrvatskom iseljeništvu. Svi znamo tko to želi, godinama najavljuje i u čijem je to interesu”, kaže nam Karl Kutniak, odgovarajući na Juratovićeve i najave Fenixove najave i prijetnje.

U Kutniakovu obranu stao je i Krešo Mihajlović, donedavni direktor Osnovne škole u Zagrebu, te je i na njega uslijedila neviđena haranga. Krešo se javnosti obratio pismom.

“Poštovani, nepoznati meni, urednici ‘Fenix-magazin – portala’, tko ste vi? Zastupnici Josipa Juratovića? Zastupnici Ranka Vilovića?

Kome i zašto je važna ova informacija i ovaj članak? Osobno imenovanu gospodu ne poznam. Za osobu s fotografije, gospodina Karla Kutniaka, mogu reći sljedeće: Moglo ga se vidjeti na političkim skupovima u Zagrebu.

Nije izgledao kao ‘bjegunac’ koji se skriva pred zakonom. Nije izgledao niti kao huligan i uličar. Nisam bio u prilici voditi neke posebne razgovore s imenovanim, ali nekim razgovorima koje je vodio bio sam nazočan.

Utisak: Intelektualac vrlo velikog, širokog obrazovanja, osoba koja izuzetno dobro zna hrvatsku povijest i koja osobno pozna hrvatske emigrante koje je Udba lovila, nažalost i dio njih mučki likvidirala. Čovjek dušom i srcem borac za Hrvatsku, izuzetno senzibilan na socijalnu nepravdu, pljačkanje i krađu hrvatske imovine. Veliki borac protiv obnove jugoslavenstva i trpanja Republike Hrvatske u ‘balkanske regione’. Također borac protiv velikosrpske ideje i četništva. Borac za istinsku neovisnost i nezavisnost Republike Hrvatske.

Napad zbog Stjepana Ševe i Nikole Miličevića Bebana

Gospodin Karlo zalagao se i za istinu o partizanskim ratnim zločincima koji su bez suda i suđenja poubijali ratne razoružane pripadnike Hrvatske vojske. Zalagao se i za istinu o poubijanim Nijemcima – folksdojčerima, te o Josipu Brozu kao ratnom zločincu koji je zapovjedio ubijanje.

Čovjek koji nema što tajiti i koji ne želi šutjeti o istini koju zna. Poštovani urednici: Mir i dobro, Božji blagoslov“. Krešimir Mihajlović, prof.

Karlo Kutiniak dodaje: “Ovo što su sada protiv mene pokrenuli Josip Juratović, Stipe Puđa i Ranko Vilović doživljavam kao hajku. Izražavam svoju sumnju da se sve ovo meni sada događa da me se ušutka jer sam nedavno sasvim otvoreno prozvao i Vinka Sindičića kao ubojicu obitelji Ševo, te se založio da se pod hitno procesuiraju i ubojice Nikole Miličevića Bebana, koji je svirepo ubijen u Frankfurtu te je iza sebe ostavio suprugu i petero djece. Žalosno je da do danas to pitanje nitko nije pokrenuo.

Mi imamo u Bundestagu i Hrvaticu koju nitko u hrvatskim medijima ne spominje, a mislim kako se Josip Juratović vrlo pristrano kao strani političar i zastupnik u Bendestagu upliće u politiku druge zemlje na jedan neprihvatljivi način, što sam u više navrata pisao kancelarki Angeli Merkel, kao i Sigmar Gabrielu, predsjedniku Juratovićevih socijaldemokrata. Juratović se miješa u rad Hrvatskog svjetskog kongresa, pa i u samu smjenu Mije Marića, predsjednika Kongresa, u kojoj je, smatraju mnogi, imao svoje prste. Miji Mariću su isto prijetili raznim kaznenim prijavama i sličnim alatima iz obavještajne kuhinje. Ali kasnije nisu napisali kako su sve kaznene i druge prijave protiv Marića odbačene. Moje je demokratsko pravo i sloboda izražavanja mojeg mišljenja i izražavanja sumnji u počinjena zlodjela pojedinaca i to mi nitko ne može osporiti niti zabraniti, pa ni jedan Josip Juratović, koji je po struci automehaničar, a umislio je da je nedodirljivi intelektualac. Za mene kao pisca i medijskog čovjeka to je neprihvaljivo u 21. stoljeću, kada je dopuštena sloboda govora i osobnog mišljenja.

Po tko zna koji put, Fenix magazin, Stipe Puđa i Marijan Dokoza sebi daju za pravo prijetiti kaznama i tumačiti kazneni zakon i progon njihovih neistomišljenika, ali na Puđin način. Nije li to i jedan od načina prijetnji koje se izravno upućuju autoru s ciljem zastrašivanja i na jedan način oduzimanja prava na slobodu mišljenja i izražavanja, a da i ne govorimo o blaćenju ljudi, koje proglašavaju i psihički nestabilnima, te skribomanima”, kaže Kutinak.

kreso mihajlovic zagreb

#103 Kutniak pravi domoljub

2016-02-27 21:14

Poštovani nepoznati meni, urednici „fenix-magazin –portala“,   Tko ste vi? Zastupnici Josipa Juratovića? Zastupnici Ranka Vilovića?   Kome i zašto je važna ova informacija i ovaj članak?   Osobno imenovanu gospodu ne poznam.   Za osobu s fotografije, gospodina Karla Kutniaka, mogu reći sljedeće: Moglo ga se vidjeti na političkim skupovima u Zagrebu. Nije izgledao kao „bjegunac“ koji se skriva pred zakonom. Nije izgledao niti kao huligan i uličar.   Nisam bio u prilici voditi neke posebne razgovore s imenovanim, ali nekim razgovorima koje je vodio bio sam nazočan. Utisak: Intelektualac vrlo velikog, širokog obrazovanja, osoba koja izuzetno dobro zna hrvatsku povijest i koja osobno pozna hrvatske emigrante koje je UDBA lovila, nažalost i dio njih mučki likvidirala. Čovjek dušom i srcem borac za Hrvatsku, izuzetno senzibilan na socijalnu nepravdu, pljačkanje i krađu hrvatske imovine. Veliki borac protiv obnove  jugoslavenstva i trpanja Republike Hrvatske u „balkanske regione“ , Također borac protiv velikosrpske ideje i četništva. Borac za istinsku neovisnost i nezavisnost Republike Hrvatske. Gospodin Karlo zalagao se i za istinu o partizanskim ratnim zločincima koji su bez suda i suđenja poubijali ratne razoružane pripadnike Hrvatske vojske. Zalagao se i za istinu o poubijanim Nijemcima – folksdojčerima, te o Josipu Brozu kao ratnom zločincu koji je zapovjedio ubijanje. Čovjek koji nema što tajiti i koji ne želi šutjeti o istini koju zna.   Poštovani urednici, mir i dobro, božji blagoslov,   S poštovanjem,   Krešimir Mihajlović, prof.

Blago Antic

#104 Ante Stipic o Pudji Stipi

2016-02-29 19:25

vIDITE HRVATI U NJEMACKOJ covjeka koji vas je zaduzio svojim intrigama, svadjama i udbaskim metodama.


Gost

#105 JOSIP MARIC

2016-03-04 19:44

Pudja je veliki priajtelj JOCE SKLJOCE KOJI JE UBIJAO  EMIGRANTE U HEILBRONU: PODRSKA KUTNJAKU


Gost

#106 JUKIC ANTE

2016-03-19 15:18

Sto kazati za Stipu Pudju kojega financira Mesiceva INGRA i on se na to jos ponosi na svojoj Domovnici i sa svim tim facama koje je okupio zajedno sa Josipom Juratovicem


Gost

#107 FRANJO MATIC BERLIN

2016-03-19 15:20

Ti svi likovi koje STIUPE PUDJA okuplja oko sebe su zalosni i htjeli bi vladati sa ostalim Hrvatima u Njemackoj sto je sramotno kada se zna da iza njih stoji ured bivseg predsjednika STIPE MESICA


Gost

#108

2016-03-19 15:22

Stipe Pudja se ponosi sa VECERNJAKOM i prijeti nepsodlusnim Hrvatima kako ce ih prozvati u svojem FENIXU I VECERNJEM LISTU KOJEMU SU VLASNICI SRBI IZ BECA.Pametnome dosta!!!!


Gost

#109 MARIO STANIC

2016-03-19 15:24

To kako ucjenjuju Hrvate u Njemackoj Stipe Pudja i njegova ljubavnica Marijana Dokoza je nevidjena udbaska sramota. Oni guraju Josipa Juratovica da napada neocudne iseljenike


Gost

#110

2016-03-21 13:54

Sramotno je pisanje doticne MARIJANE DOKOZE, Pudjine ljepotice, potrosenog izgleda. Taj Pudja debelo koristi ljude i pravi veliki razdor medju Hrvatima za svoju korsit

Gost

#111

2016-03-21 13:56

protiv Stipe Pudje i njegova odnosa medju Hrvatima

Gost

#112 FRANE MATIC

2016-03-21 13:58

STIPE PUDJA SE U SVAKOJ PRIGODI PONOSI SA JOSIPOM JURATOVECEM; KOJI SLAVI DRUGA TITA! bravo spie pudja samo naprijed a na svoju Domovnicu dovodis hrvatske branitelje Glogoskoga Klema i druge. Razumijeli smo te dobro. bRIGA se tebi za branitelje. poRUCIJES IMAS SVE NA RUCI. Bravo brate


Gost

#113 mario balic

2016-03-21 14:00

PUDJA STIPE se iskazao kao vrsni manipulant ljudima. zalosno da su Hrvati tako sitni i naivni da njeamu dokozi i drustvu dozboljavaju da se rugaju ljudima. Udba je iseljenicka sudba.


Gost

#114 Josip mILIC

2016-03-21 14:04

juratovic napada hravtske generale i proglasava ih zlocincima a STIPE PUDJA I magazin Fenix ga dizu u nebesa. pa tko je tu lud i tko to ne moze shvatiti odakle vjetar puse.


Gost

#115 Jagoda Buconic Dubrovnik

2016-03-21 14:08

Ponasanje Stipoe Pude je sramno. Mi koji ga poznamo iz Dubrovnika to dobro znamo. Osramotio se u Slobodnoj Dalmaciji a sramoti se i dalje. Nego ljudi su naivni i nasjedaju na njegove lazi i podvale, te prijetnje i zaplasivanja ljudi sramocenjem u medijima. Pudja provodi vec godinama medijski reket. 


Gost

#116 ANITA BARIC

2016-03-21 14:10

Evo dvojac brace koji sramote prave Hrvate u njmeackoj i svigdje gdje stignu. HRVATI PROBUDITE SE I RECITE NE JURATOVICU I STIPI PUDI

 

 


Gost

#117 MLADEN KOSTIC

2016-04-02 10:19

 

 

BOZE oprosti im jer ne znaju sto cine!! Najinteligentnije je ovakve ljude koji unose razdor i nemir u dijaspori ignorirati. Ne trebate se uzbudjivati na lazi koje dolaze od minornog portala Fenix-magazin. To sto su napisali najobicniji je pamflet i samo se nasmijite na sve to. Ima jedna mudra poslovica koja kaze citiram: "nije vazno sto vam netko kaze, nego tko vam to kaze", pa prema tome najbolje je ovu gospodu ignorirati. Ja se sigurno na ovakve niske stepenice ne mogu spustati jer zahvaljujuci mojim dragim roditeljima nisam tako odgojen da druge ljude vrijedjam i gnusam se ovakvom tekstu koji vrijedja druge. To dovoljno govori tko su i kakvi su to ljudi, ovdje su moza dvadeset godina a mozda i vise godina ali izgleda jos nisu prihvatili pluralno drustvo i misnljenje drugih ljudi nego su to sve prenijeli iz komunistickog rezima u kolijevku demokracije SR Njemacku? Toliko su sposobni da im trebaju prevodioci za njemacki jezik nakon tolikih godina provedenih u Njemackoj pa prema tome ne trebate se uzbudjivati vise na ovakve pamflet clanke.

 

Pitate se kome i zasto je vazna ova informacija i clanak?

 

Pa pogledajte lazi i uvrede iznesene nebrojen puta na racun gospodina Mije Marica i moje malenkosti to sve analizirajte i sve ce Vam biti jasno.

 

ISUS je pobijedio zlo i zato danas slavimo USKRS!

 

Vama Prof. Mihajlovic kao i svim ljudima dobre volje zelim od srca sretan i blagoslovljen USKRS! ;-)

 

P.S.

 

Zahvaljujuci njemackom pravosudju i odluci Suda iz Bonn-a od 15.ozujka 2016 godine broj: 101 C 403/15 kojeg proslijedjujem u PDF izdanju gdje se jasno kaze da je moje iskljucenje iz HSKNJ (Hrvatski Svjetski Kongres Njemacke) bilo citiram: "unwirksam" ili prevedeno na hrvatski jezik nevazece jasno je da se radi o lazima koje plasira gore navedeni minorni portal. Nadam se da ce grupa ljudi koja je organizirala nevidjeni progon i hajku na gospodina Miju Marica i mene iz ove presude povuci pozitivne pouke i da ce konacno prestati sa lazima i uvredama.

 

MLADEN KOSTIC STUTTGART

 

Gost

#118 MLADEN KOSTIC STUTTGART

2016-04-02 10:23

NEKA OVA MOJA POBJEDA BUDE NA SRAMOTU STIPU PUDI, MARIJANI DOKOZI I SVIMA DRUGIMA KOJI SU ME NEDUZNA SAMO ZBOG DOMOLJUBLJA NAPADALI I IZVRSILI NAPAD NA MOJ STAN U STUTTGARTU: SAMO ZATO STO SAM PROGOVORIO U INTERESU HRVATSKE

KOSTIC

#119 MLADEN KOSTIC STUTTGART

2016-04-02 10:25

Nekoliko godina napadaju Miju Marica i sire lazi o covjkeu kao da je toboze nesto pronevjerio a glavni cilj im je bio usutkati ga. Sramota neka ih bude

kostic

#120 mladen kostic

2016-04-02 10:26

TAKVI LJUDI NISU DOSTOJNI DA SE ZOVU HRVATIMA A KAMOLI HRVATSKIM NOVINARIMA KOJI BI TREBALI ZASTUPATI ISTINU A ONI SIRE MRZNJU


Gost

#121 MALDEN KOSTIC

2016-04-02 10:27

NEDUZNOGA SU OPTUZILI I ANTU JELCICA KOJI JE SAMO GOVORIO ISTINU


Gost

#122 Franjo Bulic

2016-04-02 10:29

po Njemackoj vode Jospa Juratovica STIPE PUDJA , Marina Dokoza i ona iz stuttgarta koja obizava Juratovica jer ju je kod sebe zaposlio. Tako se prezendtira Hrvatska. Svaka cast

BULIC

#123 mATO FRANIC

2016-04-02 10:35

 

DRUGOVI STARI PLJUCKAJU PO HRVATIMA TO SU ONI KOJI NE PRIZNAJU DOMOLJUBLJE: sVI SMETAJU U nJEMACKOJ KOJI PODRZAVAJU hASANABEGOVICA I hdz;ALI ZATO UPRAVLJAJU HRVATSKIM DIPLOMATIMA I PROGANJAJU hRVATE: pRIJAVLJUJU IH POLICIJI I LAZNO OPZUZUJU: nisu ustali u obranu domoljuba koji su polozili zibvote za hrvatsku juratovic ih ne uvazava

 

 

 

 

Marko Zovko

#124 Marko Zovko

2016-04-26 15:48

Stipe Pudja razbojnik udbaski ucjenjuje i svadja Hrvate i njihove institucije po Njemackoj. U tome mu pomaze kurvetina Marijana Dokoza zadrska drogerasica i psihicka bolesnica koja se udala u Mainz i okolo potucala dok nije srela Pudju. Otada je postala velika novinarka i pusikara

juro lukac

#125 juro lukac

2016-04-26 15:51

Svo dobro zanju sve o mom nesretnom zemljaku. Cijela familija su mu bili lopovi i prevaranti pa se i od vog idiota ne ne moze nista vise ocekivati. obicni JADO koji plasi nase ljude po Njemackoj i ucjenjuje ih da ce pisati o njihovoj proslosti. Jedan bandi kojega podrzava vinar PERO BUDIMIR koji po njemackoj prodaje i puni kisela makedonska vina i sverca artikle iz Srbije