Peticija za reguliranje obveza koncesionara na pomorskom dobru

Quoted post

more

#51 Re:

2013-02-08 20:35

#47: -

Potpuno ste u pravu u vezi onoga da godišnje plaćate 10.300 EU i k tome još dodatno plaćate vez u nekoj bolje zaštićenoj uvali bez garancije da je ponuđeni vez sigurniji od vašeg sidra. Tu me još nešto zabrinjava, a to je kratkovidnost našeg ministarstva turizma. Ono na puna usta propagira razvoj investicija u turizmu. Dakle na obali u vidu hotela restorana i slično. Da li bi investirao u takve objekte kada bi se gostima ograničavala mogućnost korištenja mora? Ne bi, kao što, praktički, ne postoji robna kuća koja naplaćuje parking svom kupcu. Ako smo platili marinu, hotel i slično kao i pomorsko dobro da bi se nauživao mora, onda nije pametno da nam se to onemogućava raznim primitivnim ponižavajućim kratkovidnim smicalicama. To što koncesionar navodi da s tom djelatnošću hrani porodicu je točno, ali bi još točnije bilo da bi i on i još puno drugih više zarađivali u novim turističkim objektima.

Replies

lud-zbunjenog

#78 Re: Re:

2013-02-23 17:14:55

#51: more - Re:

ja placam garazu za svoje auto, zasto bi onda mora platit parking kad odem u grad,a taj parking nije siguran i natkriven ka garaza!!??

sigurno se strategija razvoja turižma temelji na domacim gunđalima kojima nista ne valja,a cim pređu granicu npr. radi odlaska na snjeg nije im nista teskó platit niti prigovaraju!! zivila hrvatska stvarnost, nije problem sta mi je krepala krava, ako su susidu krepale 2!!